Home      Aanmelden / Inloggen     
Nederlands
English
Deutsch

Over Sunblock
Welkom op de site van de permanente zonwering experts van Nederland, Sunblock!
Zonwering is er in verschillende soorten en uitvoeringen, Sunblock levert een zonwering welke geen onderhoud nodig heeft, waarbij bij het gebruik niet nagedacht hoeft te worden en welke jaren meegaat ( levensduur tenminste 15 jaar ! ).
Deze zonwering is een glasfolie die, eenmaal geïnstalleerd op de ruiten, licht en warmte buiten houdt. Hierdoor ontstaat een beter ( werk- en/of leef- ) klimaat.
Door de warmte op de ruit te reflecteren, treed de warmte uw pand niet binnen, hierdoor wordt eventueel weer uw airconditioning ontlast wat weer een besparing op uw energie rekening en onderhoudskosten met zich meebrengt.
De zonwerende folie van Sunblock werkt altijd: bij de eerste vroege zonnestralen reflecteert de folie de warmte al…
U hoeft geen rekening te houden met de warmte, door, voordat u ´s-avonds naar huis gaat, de lamellen of andere zonwering alvast te sluiten voor de volgende ochtend.
Zonwerende folie van Sunblock is ook onderhoudsvrij, met een spons, water en een trekker houdt u de ramen op de normale wijze schoon.
U heeft geen last van schade veroorzaakt door onderslaande wind op conventionele zonwering zoals markiezen, screens of andere zonwering welke aan de buitenzijde van uw pand gemonteerd worden.
En dan spreken we nog niet eens over de ontsierende screens aan het pand.
Een combinatie met inbraakwerende folie of privacy folie is ook een van de oplossingen die Sunblock kan aandragen.
De verschillende folies worden besproken in de afzonderlijke pagina´s. U kunt deze bekijken door aan de linkerkant van het scherm op één van de keuze menu´s te clicken.

Glasfolie is opgebouwd uit laagjes polyester welke zijn voorzien van een hechtende transparante laag en afhankelijk van het doel van de folie voorzien van meer of minder metaaldeeltjes.
Alle Sunblock folies worden door vakkundig ( VCA gecertificeerde ) installateurs gemonteerd op het glasoppervlak en dragen een basisgarantie van zeven jaar
(maar hebben de afgelopen 20 jaar bewezen een levensduur van tenminste 15 jaar te hebben !) Sunblock glasfolies geven een helder en ongehindert transparant zicht naar buiten terwijl, indien nodig, het zicht naar binnen kan worden belemmerd.
De folies van Sunblock zijn voorzien van een krasbestendige coating waardoor het schoonhouden van de ramen probleemloos blijft.
•   Sunblock heeft de folie in vier groepen onderverdeeld:
•   Zonwerende folie
•   Zonwerende folie ten behoeve van kunststof ( voor o.a. dakkoepels en serres )
•   Veiligheids / Inbraakvertragende folie
•   Hoog frequente straling werende folie
•   Privacy / Decoratie folie
Terug